Skal du opbevare eller flytte noget, som er temperatur- eller fugtfølsom, så kan en isoleret container være løsningen. Hos Jysk Container Salg er vi behjælpelig med isolering af alle slags containere. Vi har stor erfaring med isolerede containere og har foretaget isolering af containere til mange forskellige formål. 
Når du køber en isoleret container hos os bestemmer du selv, om den skal isoleres med 50 mm eller 100 mm isolering. Uanset om du har brug for en isoleret standard skibscontainer eller en isoleret high cube container, så kan vi hjælpe dig. 

Ny og brugt isoleret container

Vi sælger både nye og brugte containere som er isoleret. Derfor kan du helt sikkert også finde den isoleret container, som du har brug for, hos os. På både nye og brugte isolerede containere kan vi sørge for indsætning af kilder til vand, varme og el i forbindelse med isoleringen. Har du specielle ønsker til placeringen af disse kilder i en isoleret container, så gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at imødekomme disse ønsker.

Isoleret container til salg

Uanset hvilken størrelse du ønsker din isoleret container skal være, så har vi størrelsen til salg. Vi har altid mange containere til salg og vi har mulighed for at gøre den isoleret uanset hvilken størrelse du har brug for. Typisk er det følgende størrelser, vi sælger som en isoleret container:

Få en pris på en isoleret container

Har du spørgsmål, der trænger sig på eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en isoleret container, så tag kontakt til Jysk Container Salg. Du kan få fat på os ved at ringe på telefon +45 22 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@j-c-s.dk Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular og derefter vil vi vende tilbage til dig så hurtigt vi kan.

Ring til os

Skriv til os