Jysk Container Salg har et udvalg af både nye og brugte high cube containere i forskellige størrelser. Vi sælger både 20 fods og 40 fods high cube containere og kan levere dem lige der hvor du ønsker i hele Danmark.

En high cube container er også tit forkortet til HC container og ønsker man en specialcontainer, som er high cube, så kan vi også hjælpe dig med det. High cube containeren kan bruges til mange forskellige formål. Har du brug for at din high cube container er isoleret? Vi isolerer alle typer af containere og gør dem klar til netop dit formål eller behov.

Ekstra højde med en high cube container

Med en high cube container får du en fods ekstra højde i forhold til en standard container. For dig betyder det mere opbevaringsplads i hver container. Grundet den ekstra højde er high cube containeren særdeles god til opbevaring eller flytning af meget pladskrævende ting. Dette ses eksempelvis ved at der med en 20 fods high cube container er tale om 4 m3 mere indvendig plads i containeren.

Mål på 20 fods og 40 fods high cube container

Når det kommer til målene på en high cube container, så ligger den største forskel i højden, mens bredden og længden er den samme som på en standard skibscontainer

De ydre mål på en 20 fods high cube container er (LxBxH) 606x244x29cm og de indre mål er på 590x325x269 cm.

En 40 fods high cube container har ydre mål på (LxBxH) 1219x24x290cm, og den har indvendige mål på 1203x235x269cm.

Få en pris på en high cube container

Vil du vide mere eller ønsker du at få en pris på en high cube container, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og svare på de spørgsmål du end måtte have. Vi kan kontaktes på telefon +45 22 88 24 85 eller på mail post@jyskcontainersalg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.