Jysk Container Salg tilbyder standard 20 fods container i god kvalitet. Containeren er lavet i corten steel og kan bruges til lager og opbevaring. En 20 fods container er den mest almindelige størrelse. 
Når du køber en ny 20 fods container hos os, leveres den som udgangspunkt i standard blå farve (RAL 5010), men det er muligt mod merpris at få den leveret i andre RAL-farver og med eget logo, hvis man ønsker det. Alle vores nye containere er CSC godkendt, som betyder at containeren må anvendes til søtransport.

Mål på en 20 fods container

En standard 20 fods container har udvendige mål på (LxBxH) 606x244x259 cm, mens den har indvendige mål på 590x235x239 cm.

20 fods container: vægt

En standard 20 fods container har en vægt på 2.220 kg, mens den har en lasteevne på 28.260 kg. 

20 fods container: antal m3 

Rumfanget på en standard 20 fods container er på 33 m3. Det betyder at der kan være 11 EUR-paller i containeren.

20 fods container til salg

Udover standard 20 fods skibscontainer, har vi også andre typer af 20 fods containere til salg. Vi tilbyder nemlig også følgende 20 fods containere:

Brugt container
En brugt 20 fods container kan være brugt i få måneder eller flere år. Den leveres i en vilkårlig farve - kan dog mod merpris leveres i en specifik farve.

High cube container
Med en 20 fods high cube container får du en container, som er en fod højere end en standard container. Det betyder, at du får mere opbevaringsplads i en enkelt container. 

Isoleret container
I en isoleret 20 fods container, kan du vælge mellem 50 mm eller 100 mm isolering. Den er ideel, hvis du skal opbevare noget, som ikke kan tåle frost.

Kølecontainer
Skal du opbevare noget, som behøver en bestemt temperatur, kan du med en 20 fods kølecontainer selv bestemme den nøjagtige temperatur. 

Specialcontainer
Med en specialcontainer, er der mulighed for at få en 20 fods container, som med fuld sideåbning eller med open top. 

Har du specielle ønsker eller behov til en 20 fods container, så vil vi gøre hvad vi kan for at imødekomme disse. 

Pris på 20 fods container

Ønsker du at få en pris på en 20 fods container af netop den type som du har brug for, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon +45 22 88 24 85 eller på mail post@jyskcontainersalg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.