Mangler du en brugt container?

Hos Jysk Container Salg tilbyder vi brugte containere, der opfylder en bred vifte af formål. En brugt container kan vi tilpasse til præcis det formål du ønsker. Vi har et bredt udvalg af containere, herunder både 20 fods- og 40 fods containere, som er de mest populære størrelser.

Vi tilbyder skræddersyede containere, så den passer til nøjagtig til dit formål og behov. Vi kan sørge for at isolere containeren og montere en varmepumpe, så du kan bruge den med mulighed for at styre temperaturen.

Vi tilbyder også containere med forskellige højder. Skal du bruge en høj model, kan du vælge en High Cube container.

Container med alle muligheder

At investere i en brugt container har mange fordele. Udover økonomiske besparelser, giver det dig mulighed for at tilpasse containeren til dine specifikke behov. Du kan eksempelvis isolere den til temperaturfølsomme varer eller vælge en high cube-model for ekstra plads. Mulighederne er mange for at skræddersy containeren, og sikrer at den kan opfylde præcis dine præcise krav.

Vores brugte containere er robuste og velholdte, hvilket betyder, at de kan tjene dit formål i mange år uden behov for reparationer. Det er en mere bæredygtig og omkostningseffektiv løsning, frem for at investere i en helt ny container.

Køb en brugt container hos Jysk Container Salg

Når du køber en brugt container, kan det være brugt i alt fra få måneder til flere år. Det vigtigste er dog at huske på, at containere er lavet til at være holdbare. Derfor kan en brugt container stadig være brugbar i flere år, når du køber den, før det er nødvendigt med eventuel reparation. 

Da containeren er brugt, kan det selvfølgelig betyde, at der kan være skrammer og buler på containeren. Når du køber en brugt container hos Jysk Container Salg, så sørger vi for god jysk kvalitet, hvilket betyder, at vi sørger for at containeren stadig er vind- og vandtæt på trods at de skrammer eller buler den ellers måtte have.

Brugt container til salg; 6, 8, 10, 20 eller 40, 45

Vi tilbyder salg af brugte containere i flere forskellige størrelser. Dette betyder, at du kan købe en brugt container i netop den størrelse, som du har brug for. Vi sælger brugte containere i de mest gængse størrelser, som er: 

Hør mere om vores priser på brugte containere

Ved at kontakte os, kan du høre mere om vores priser på brugte container. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 22 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@j-c-s.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os

Skriv til os