En brugt container kan ligesom en ny container bruges til alverdens forskellige formål. Der er dog oftest en besparelse ved at købe en brugt container i forhold til en helt fabriksny container. Skulle du have specielle ønsker til eksempelvis isolering af containeren, så står vi klar til at hjælpe dig med dette også. Ønsker du at din brugte container, skal være en high cube container så har vi også dette til salg. 

Køb en brugt container hos Jysk Container Salg

Når du køber en brugt container, kan det være brugt i alt fra få måneder til flere år. Det vigtigste er dog at huske på, at containere er lavet til at være holdbare. Derfor kan en brugt container stadig være brugbar i flere år, når du køber den, før det er nødvendigt med eventuel reparation. 

Da containeren er brugt, kan det selvfølgelig betyde, at der skal være skrammer på containeren. Når du køber en brugt container hos Jysk Container Salg, så sørger vi for god jysk kvalitet, hvilket betyder, at vi sørger for at containeren stadig er vind- og vandtæt på trods at de skrammer den ellers måtte have. 

Brugt container til salg; 8, 10, 20 eller 40 fods

Vi tilbyder salg af brugte containere i flere forskellige størrelser. Dette betyder, at du kan købe en brugt container i netop den størrelse, som du har brug for. Vi sælger brugte containere i de mest gængse størrelser, som er: 

  • 8 fods
  • 10 fods 
  • 20 fods
  • 40 fods

Hør mere om vores priser på brugte containere

Ved at kontakte os, kan du høre mere om vores priser på brugte container. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 22 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@jyskcontainersalg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.