Hos Jysk Container Salg sælger vi skibscontainere i alle størrelser. De mest solgte er dog standard størrelserne 20 fods og 40 fods container. Vi leverer skibscontainer til hele landet - derfor kan vi også levere en skibscontainer eller flere til dig. 

Har du specielle ønsker til din skibscontainer, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har stor erfaring med opbygning og opsætning af alle typer af skibscontainere, så vi kan også opfylde dine ønsker og behov.

Ny eller brugt skibscontainer

Uanset om det er en ny eller en brugt skibscontainer, du har brug for, så kan vi hjælpe dig. Vi sælger både almindelige og high cube containere. Vi har nye skibscontainere i følgende størrelser:

Skibscontainere er den mest velkendte type af containere og den kan derfor bruges til mange forskellige formål. Skibscontaineren kan både være stående og den kan være flytbar, hvis man ønsker at fragte ting i den.

Skibscontainer til salg

Står du og mangler en skibscontainer, så kan Jysk Container Salg altid hjælpe dig. Vi har altid både nye og brugte skibscontainere til salg. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til hvilken type skibscontainer, der opfylder dine ønsker og behov. 

Er dine behov noget andet, kan det være, at du har brug for en kølecontainer eller en isoleret container. Disse containere kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

Pris på skibscontainer

Har du brug for mere information eller ønsker du at vide mere om vores priser på skibscontainere, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 22 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@jyskcontainersalg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.