Har brug for at opbevare eller fragte noget som er temperaturfølsomt, så er det måske en kølecontainer, du har brug for. Vores kølecontainere er med CSC godkendelse med isolering og fryseagregat. Kølecontaineren er beregnet til opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods. De bliver leveret med PTI der garanterer funktionstest. 

Er det ikke lige den type af container du har brug for, sælger vi også både almindelig skibscontainere og isolerede containere. Har du helt specielle ønsker til din container, gør vi hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker.

Ny eller brugt kølecontainer

Uanset om du ønsker at din kølecontainer skal være ny eller brugt, så kan vi hjælpe dig hos Jysk Container Salg. Alle vores kølecontainere opfylder kravene om nødudgang som er til køle/fryserum.

Hvis du ønsker det, kan containeren leveres med indbygget eller monteret elektrisk generator eller diesel clip-on.

10', 20' og 40' Kølecontainer til salg

Vi har mange kølecontainere til salg i forskellige størrelser. Vi har kølecontainere til salg i både 10, 20 og 40 fods størrelsen. Derfor er vi sikker på, at du nok skal finde en kølecontainer i den størrelse, som du netop har brug for. 

Med en kølecontainer kan du indstille temperaturen til netop det, du har brug for, da der er isolering på både gulv, loft, vægge og døre. Det er muligt at bruge kølecontaineren til både permanente og midlertidige løsninger. 

Få en pris på en kølecontainer

Vil du have en pris på en kølecontainer, hvor du bestemmer den nøjagtige temperatur eller har du brug for at vide mere, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud eller har nogle spørgsmål, som du ønsker svar på.

Vi kan kontaktes på telefon +45 22 88 24 85 eller via mail på post@j-c-s.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os

Skriv til os